LUNI - VINERI
09:00 - 17:00
TELEFON
0721.113.333

Cine suntem noi ?

Karma Prodserv si-a inceput activitatea in anul 1993. Inca de la inceput ne-am propus sa oferim clientilor si partenerilor nostri, cele mai bune echipamente si solutii din domeniul IT. In cei peste 25 ani de activitate misiunea noastra a fost aceea de a introduce tehnologia de ultima generatie in fiecare casa si companie, de a ajuta la gestionarea informatiei in conditii optime de calitate-pret, de a oferi clientilor  experienta nostra in comunicatii, networking, internet, hardware, software.

Scopul activitatii noastre este de a furniza clientilor nostri produse si servicii de calitate si performante.

Oferta noastra

Clientii pot alege din gama larga de produse hardware, software, pentru retele si comunicatii, servicii, solutii, suport tehnic, comercial si logistic.
Produsele hardware ( laptopuri, notebookuri, tablete, calculatoare, componente, periferice, birotica, consumabile si media ), pentru retele si comunicatii, software, provin de la cei mai cunoscuti producatori mondiali, înglobând cele mai moderne solutii si cele mai înalte standarde de calitate si garantie.
Karma dispune de echipamente de service profesionale pentru depanarea de laptopuri, notebook-uri si tablete:
- Statie de reballing profesionala DOUBLE DIGITAL INFRARED,
- Baie cu ultrasunete,
- Testere digitale
Pentru firmele mici si mijlocii oferim servicii profesionale ce includ: service si suport tehnic; contracte de service hardware si software adaptate clientilor; rezolvarea incidentelor software în medii Microsoft, Linux; instalari de retele date si voce; modernizari calculatoare; devirusari.

Top